,

Svartskurdåsen

Andre del av dagens tur var en liten avstikker til Holtefjell. Jeg hadde en topp igjen der på PF100-lista, så jeg svingte inn mot Hoensvannet, og tok av på veien inn til Skjølsetra. Jeg kjørte ikke veien helt inn, men parkerte der Prestvannselva krysser veien. Derfra går det en sti opp til Prestvannet.

 

Jeg fulgte den nesten helt opp, men da jeg kom til det stedet der bekken fra Gruvetjern renner ut Prestvannselva fulgte jeg den opp til Gruvetjern i stedet. Derfra hadde jeg mer eller mindre visuell kontakt med toppene Svartskurdåsen, og kunne greit gå til de to jeg skulle innom. Behagelig terreng på toppen, men ikke all verdens utsikt. Noen små glipper i skogen ga utsyn over Eikeren og Drammensdalen.
Tilbaketuren til bilen ble å følge samme rute ned som opp.
Turen var i alt 6 kilometer og tok 1 time og tre kvarter.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar