, ,

Overskylda

To ekstremt korte turer stod på programmet i dag. Den første skulle gå til Overskylda. Da var det bare å kjøre Finnemarkaveien inn fra Sjåstad, forbi avkjøringen til Kvistås og så et godt stykke mot Avdalen.


En sti jeg kunne følge til Overskylda starter i Finnemarkaveien rett før man kommer til Avdalen. Jeg fant denne stien og la i vei. Det var et koselig terreng som skiftet mellom granskog og gamle hogstfelt. På de åpne hogstfeltene var det begynt å vokse grass, så det var en del sauer her. 
Stien gikk i praksis rett over toppen på Overskylda, så dette ble en av de letteste noteringene jeg har hatt.
Tilbake var det samme vei.
Turen var på 3,3 kilometer og varte i 1 time.

Bilder fra turen:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar