Ny tur til Vestskauen, denne gang med start fra Andorsrud. Målet for turen var å gomme seg inn til Svartevannet og få tatt noen bilder av vann jeg passerte på veien. Første mål i så måte var Majordammen, et av de mer populære vannene i marka. Dette skyldes nok den relativt enkle tilgjengeligheten. Det er snakk om en drøv kilometer å gå på god vei. Etter Majordammen gikk turen forbi Heia før jeg tok av på en litt mindre sivilisert sti, men fortsatt blåmerket, opp til Rønnehue. Her ble dronen sluppet fri og jeg fikk tatt noen luftfoto av den gamle boplassen. Jeg var fortsatt bare kommet halvveis opp lia, så fra Rønnehue var det bare å gå veien videre opp Øyvannsveien. Den møter etter hvert veien opp Grodalen og går videre opp mot Øyvann. På veien dit kommer man forbi vannene Løkmyrdammen og Dammyra. Jeg fikk tatt noen bilder av de også før jeg ved Dammyra sa farvel til Øyvannsveien og gikk inn Svartvannsveien. Etter en veldig snau kilometer var jeg inne ved Svartevannet. Jeg lot drona gjøre sin vanlige rutine, og etter å ha slappet av litt på en leirplass ved vannkanten vendte jeg nesa hjemover. Det ble nesten samme vei tilbake, men for å spare noen kilometer gikk jeg ned Grodalen og kom ned ved østenden av Majordammen. Derfra var det kun en liten spasertur bort til bilen. Det ble en tur på 18,5 kilometer, som varte i drøyt 4 timer.

Bilder fra turen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar