Det var en grå og regntung dag, men så var det også lenge siden siste tur så da ble det en tur ut for meg. Jeg hadde lenge tenkt på å gå Garsjø rundt som et turforslag til Ti på topp. Jeg har aldri gått helt rundt vannet før så jeg trengte en runde for å få et GPS-spor.
Jeg kjørte inn mot Eiksetra og parkerte ved den nye Martinsløkka skistadion. Turen rundt vannet er mer eller mindre selvinstruerende, men ved start fikk jeg i alle fall valget med hvilken vei jeg skulle gå rundt vannet. Jeg valgte en myk start og gikk med klokka. Da gikk jeg først på bilvei forbi Eiksetra og bort til Solvang, før turen fortsatte på en nesten like god skogsbilvei inn mot utoset på Grunnvann. Derfra gikk turen videre nordover på veien mot Veslesetra. Jeg skulle ikke fullt så langt men fulgte veien til demningen ved utoset på Garsjø. Demningen ble krysset og derfra gikk resten av turen på sti og skogsbilvei langs nordenden av vannet. 
Etter akkurat en time og etter å ha gått 4,3 kilometer var jeg tilbake ved bilen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar