,

Skroppfjell

Dagens andre tur gikk til Skroppfjell. Jeg kjørte inn mot Hajeren fra Komnes, og parkerte bilen i en parkeringslomme i nærheten av Hulpen.
Skroppfjellet ligger like ved parkeringsplassen så det var ikke noen lang tur jeg skulle ut på.

Skroppfjellet er bratt på vest- og østsiden så det greieste for meg var å gå opp på nordflanken. Jeg kunne følge et traktorslep et lite stykke på vei. Traktorsporet fortsatte videre, men i feil retning, så jeg måtte ta av på egnet sted og finne veien videre selv.

Tilå begynne med var det gjennom tjukk granskog, som egentlig er slitsomt og ikke så lite irriterende å gå gjennom. Heldigvis åpnet terrenget seg etter hvert, og jeg fikk også til utsikt, særlig mot Hajeren og Skibergfjell.

1,5 kilometer etter jeg forlot bilen stod jeg på toppen av Skroppfjell. Ikke all verdens utsikt fra dette toppunktet heller, men på vei opp fant jeg jo noen glipper i vegetasjonen som ga meg litt oversikt.

Ned til bilen fulgte jeg bare samme rute som jeg gikk opp. Turen var på 3,2 kilometer og tok en time.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar